30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 Yılı Balık Burcu Yorumu


BALIK BURCU (20 Şubat - 20 Mart)

Genel Anlamı: Burçun yöneticisi Neptün kendi yönettiği burcundan gururla hüküm sürmeye devam ediyor. Üçlü çatallı mızrak ve deniz tanrısı Poseidon muhteşem bir manzaraya sahiptir. Bu yıl rüyalarınız, balık sezileri, balıklar için bir yıl. Özellikle ayetin ikinci on gününde doğanlar daha yoğun yaşarlar. Her türlü ilham ve sezgi arttırılacak ve yaşamlarında iniş çıkış grafikleri takip edilecek. Güzel sanatlar ve mistik konularla uğraşan balıklar için bu yıl dolu olacağı söylenebilir. Ayrıca, her zamanki gibi ilgi alanlarına yönlendirilecekler. Bu yıl kendileri ile konuşmayı tercih edecekleri bir süreç olacak. Farklı bir adalet anlayışı gösterebilirler. Bu bazen sağlam ve adli bir fenomen olarak ortaya çıkacaktır.

Aşk ve Beraberlik: Balıkların geçtiğimiz yıl bu sene eski aşk travmalarıyla yüz yüze gelmeleri olasıdır. Bilinçaltısındaki yatan sevgi hayatta kalabilir veya onlarla birlikte yerleşebilir. Onların sezgilerini sevgi ve ilişkilerde kullanmalarının zamanı geldi. Onların sesi onları romantik sevgiye götürebilir.

Para Durumu: Bu yıl yine, sezgilerini ve hislerini kullanarak yeni işe alışmak çok yararlı. Şanslarının ticarete açık olduğu söylenebilir. Onların merhamet ve paylaşım tutumları, yıl boyunca para kazanabilir. Özellikle sıvılarla ilgili ticari faaliyetler verimlilik açısından çok yararlı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder