30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 yılı Akrep Burcu Yorumu



AKREP BURCU (23 Ekim - 21 Kasım)


Genel Anlamı: Akrep, Mars ve Pluto'nun çocukları, burçlar için yoğun bir yıl. 16 Kasım 2018 tarihine kadar, çadırın, bereket temsilcisinin, Jüpiter'in tüm güzelliklerinin bolluğu akrep zodyakında toplanır. "Apollo" gibi güçlü bir asteroid ve "Vesta" gibi bir tanrıça da aynı işarettedir. Bu yıl, Acreople genellikle başkalarının koşullarından haberdar olmaktan keyif alacaktır. Bununla birlikte, bazen onlar üzerinde ağır bir yük oluşturduklarını hissedebilirler. Bir tür manevi gerçekleri seçerek, dünya politikalarını ve bilimsel keşifleri gibi büyük sorunlara odaklanarak dünyevi sorunların üstesinden gelmek isteyecektir. Birçoğu, eylemlerini veya gelişmelerini etkilemek için gayret gösterecektir. Burçun üyeleri için büyük değişiklikler olabilir.

Aşk ve Beraberlik: Bu nezaket ve incelik elbette bu yıl birlikte olumlu sevgi ve dayanışmayı beraberinde getirecektir. Ancak, ikili ilişkilerin komedyenlerle birlikte olacağı söylenebilir. Akrep zodyak, çarpık türlerden uzakta iktidara güvenen aşkı bulmak için daha uygundur. Ve bulacaklar.

Para Durumu: Artık para için bir köşe olma zamanı. Bu yıl kıyısında köşedeki yerlerden çok iyi gelir elde edebilirler. Bununla birlikte, ticari rakiplerden ve rekabet ortamlarından uzak durmanız önemlidir. Bu konularda dikkatli iseniz ve karakterinizden başka bir koşu değilseniz, iyi bir kâr elde edersiniz.

0 yorum:

Yorum Gönder