30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 Yılı Kova Burcu Yorumu


KOVA BURCU (22 Ocak - 19 Şubat)


Genel Anlamı: Uranüs'ün doğal çocukları, bu yılki sekslerine göre tanrıçayı veya tanrıyı keşfetmek için bir arayış içindeler. Aslında, sadece bunun kendi çıkarları için değil, aynı zamanda toplumun yararı için olduğunu iddia edebilirler. Bulguların diğerleriyle paylaşılması, 2018'deki bu piçler için idealdir. Ancak, muhalif işaretlerin Aslan'daki Ceres ve Pallas'ın sert açılımı nedeniyle özellikle kadınlarla olan ilişkilerinde çok zor olacağı söylenebilir. Bu demektir ki, öz disiplin ve rekabet yoluyla bencillik öğretebilecek kadar tür insanlarla işler yapılıyor demektir. Kısacası, bu yıl bağımsızlık konusunda zorlanacak. Her şeye rağmen, Kova burçları bu yıl tatsız bir tavır içinde olacak.

Aşk ve Çekilmiş: Kova burcunun ruh hallerine uyan günlerin aşka ve aşka dönüştüğü bir yıl. Bağımsızlığı için olağanüstü merak Durumlar, eşler ve bağımsızlık ortaklarını yıl boyunca kendileri gibi bulabilir. Sosyal hayatlarında biraz zorluk çekmelerine rağmen bazı güzel sürprizler var.

Para Durumu: Çalılar para için rahat görünse de, yine de rekabet sever olan ticari rakiplerden uzak durmalıdırlar. Ticarette, bu yıl bir sürü vites ve güçlü rakipler buluşmaya gidebilir. Ticari koşulları zaman açısından çok iyi değerlendirmelidirler.

0 yorum:

Yorum Gönder