30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 Yılı Terazi Burcu Yorumu


TERAZI BURCU (23 Eylül - 22 Ekim)


Genel Anlamı: "Dengenin dengesi" Zeus bu yıl yine Terazi burcundaki güç temsilcisidir. Üyelerine olumlu tatlılık, uyumluluk, dayanışma, adalet ve diplomasi getirir. Tam Terazi, kuralların üyeleri için ilkelerin geçerli olduğu bir yıldır. Bu bağlamda, ateş, silahlar ve dünyadaki gerginlik ile ilgili olayları analiz ederek insanları yoğun bir tepki yaratmaya teşvik edebilirler. Libas'ı bir yıl içinde büyük toplumsal amaçlar doğrultusunda hizmet edebilecek olumlu yaratıcılık geliştirmek mümkündür. Psikolojik olarak becerikli ve sakin. Yıl boyunca motivasyonlar yüksek ve yaratıcı olacaktır. Başkalarını motive etmek (ve görevlerini yerine getirmek için) bir araç olarak coşku kullanacakları söylenebilir.

Aşk ve Beraberlik: Terazi, bu çağda nezaket ve nezaketle iyi ikili ilişkiler kurabilir. Tam bir duygu ile birlikte, onları bekliyorlar. Bununla birlikte, yılın ilk yarısında acele etmemek ve ani ikili ilişkilerden kaçınmalısınız.

Para Durumu: Liblar, politikaları ve iyilikleri nedeniyle ticari hayatlarında bu yıl işsiz kalacaklar. Bununla birlikte, mantıksal yaklaşımlar elden çıkarılmamalıdır. Her şey yerinde ancak dayanıklılığın eksikliği gibi görünüyor çünkü bu yılın konumu.

0 yorum:

Yorum Gönder