30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 Yılı Oğlak Burcu Yorumu



OĞLAK BURCU (22 Aralık - 21 Ocak)


Genel Anlamı: 2018 yılının genel yıldız haritası görünümünde, Oğlak zodyak üzerinde önemli bir yük gibi görünüyor. Özellikle kendi yönetiminden sorumlu olan Satürn, disiplini ve katılımıyla liderlik ediyor. Bu burkanın ilk on gününde doğanlar, yıl içinde insanlarla çalışmak için iyi. Rekabetten ziyade ortaklığın lehine olduklarını söylemek gerekir. Bu yıl ciddiyeti ve etik taahhüdü ile tanınacakları bir dönemdir. Ancak bu süreçte, yeni fikirlere karşı aşırı açık oldukları söylenemez. Dahası, bu işarette Plüton var. Oğlak burcunda ikinci on günde doğan doğal davranışlarıyla dikkati çekmektedir. Eşitlik ve dürüstlük hayatlarında önemli ilkeler haline gelir. Reformcu Pluto Oğlak disiplinli Satürn ile Bu yıl çok aktif.

Aşk ve Beraberlik: Bu burkanın ilk on gününde doğanlar için sevgi ve ikili ilişkilerin biraz zor olduğu söylenebilir. Üzerinde gezegensel etkisi olan Oğlak için aslında çalışma zamanı değil sevgidir. Kendi kendine yaşlanan insanlara olan eğilimler, acı içinde olan sabır bu yılki bağların akışının bir işaretidir.

Para Durumu: Zor ama yine de kazanılabilir olan bir miktar para olacaktır. Oğlak sahiplerinin, yılın çok üzerinde ayakları olan kazanmak için kârlı bir yılı vardır. Ancak çalışma ve ticaret hayatlarında da zorluk çekiyor ve sabırlı davranıyorlar. Sonuçta onlar için maddi açıdan başarılı bir yıl beklemektedir.

0 yorum:

Yorum Gönder