30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 Yılı Yay Burcu Yorumu


YAY BURCU (22 Kasım - 21 Aralık)


Genel Anlamı: Yaylalar, 2018'de hoşgörülü, iyimser ve neşeli davranışlarından dolayı topluma iyi uyum sağlayabilirler. Toplumsallaşma ve işbirliğine açıklıkları onlara mutlu günler vaat eder. Bununla birlikte, Balıkta Kiron'dan aldığı sert açı bu piçleri geçmişte bazı travmalara bırakabilir. Aslında, başlarına koydukları eskimiş fikirlerle yüzleşmek mükemmel bir yıldı. Bu nedenle, aile geleneklerini veya özelliklerini değiştirmek isteyeceklerini belirtmek gerekir. 2018 genellikle Yay için olumlu olacak, çünkü diğer taraftaki gezegenlerden daha zorlanmıyorlar. Bununla birlikte, sabır ve dayanıklılığı temsil eden Admestos, bazı konularda onlara meydan okuyor gibi görünüyor. Uzun süre duyulamayan adli olaylar bu yıl başarılı sonuçlar doğurabilir.

Aşk ve Beraberlik: Bilal ilişkileri ve sevgi hayatıyla geçirmek için hazırlanan çok güzel bir gün ile Yaylar'lara veri toplayan bir dizi veri çekmeye çalışıyoruz. Bu yıl, Yaylara karşı çok direnç gösteren insanlar bunu görebilirler. Ayrıca, eğer iyi bir uyum sağlayabiliyorsa, yıl boyunca bu konudaki sezgilerine güvenmelidirler.

Para Durumu: Zengin insanlarla aile ortamında ticari ilişkiler kurmak yararlı olacaktır. Yılın ilk yarısında aniden ortaya çıkacak iş fırsatlarını değerlendirmek uygun olacaktır. Bu bağlamda, parasal konuları, onları dinlemek yerine rekabetçi bir şekilde uygulamak faydalı olacaktır.

0 yorum:

Yorum Gönder