30 Aralık 2017 Cumartesi

2018 Yılı Başak Burcu Yorumu


BAŞAK BURCU (23 Ağustos - 22 Eylül)


Genel Anlamı: İkizler'deki Merkür tutumunun aksine ayak seslerine yükselen Başak çocuklarıdır, tanrıların elçisi. Kutsal kaynak havada değil, havada değil. 2018'de bu burçta önemli bir transit gezegen yok. Tabii ki, diğer bulguların hem sert hem de olumlu etkileri olsun. Karşıt işaretler Neptün'le balıkta sahip oldukları zıt açı, yıl içinde mantığı ve sezgisi arasında bazı sorunlara neden olabilir. Daha sonra onlara karşıt işaretlerde Kiron'da bazı travmaları hatırlatabilirler. Onlardan yüz getirebilir. Yine Sado, burçuda bu burca sert bir açı yaparak bulunan asteroid Cupido'dur. Oysa, Oğlak, dünyevi bir topraklarda gömülmekle suçlanan bir kişidir. Bu yüzden Bakireler, bu yıl tam mantıkla kararlar vermeye önem verirlerse çok iyi yapar.

Aşk ve Beraberlik: Geçmişteki boşanmalara olan ilginin geçen yıl ağırlık kazanacağı görülüyor. Her zaman bazı kritik kararlar vermeleri gerekir. Neyse ki, güçlü ve varlıklı insanlar bulabilirler. Durum biraz çaresiz değil, biraz zor olmakla birlikte.

Para Durumları: Kazanç durumunun mantıklı ve ticari olmasından dolayı kötü olmayacağı söylenebilir. Eski tecrübeleri ve zihinsel eğilimleri ile maddi durumlarına dayanabildiyse, biraz gizlilikle, daha az bilinen meselelere yönelirlerse, önemli miktarda para kazanmak mümkündür.

0 yorum:

Yorum Gönder